Agenda

aug
14
vr
Ballonfestival @ Grave
aug 14 – aug 15 hele dag

BALLONFESTIVAL GRAVE 14 EN 15 AUGUSTUS 2015

 

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus zal voor de zesde keer het Ballonfestival in Grave plaatsvinden. Aan de Jan van Cuijkdijk zullen weer vele kleurrijke ballonnen het luchtruim boven Grave en omgeving kiezen. Niet alleen de gewone ballonnen zullen te zien zijn, maar ook zullen er weer diverse Special Shapes,  ballonnen met een speciale vorm deelnemen.

Maar niet alleen de ballonnen zorgen voor het vermaak op deze dagen. Rondom de ballonnen zal er weer een gevarieerd programma worden aangeboden. Evenals voorgaande jaren zal John van Gastel weer met een nieuw vliegtuig een wervelende show gaan verzorgen.  Maar ook de paramotorvliegers zullen er ook dit jaar weer bij zijn.

Er zal ook dit jaar weer voor de kinderen weer volop aandacht zijn. Niet alleen springkussens, maar met een minikermis en diverse clowns zullen de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.  Vergeet niet de knutselmiddag op zaterdag 15 augustus. Alle kinderen van de basisschool mogen gratis komen knutselen onder begeleiding van een professioneel team.

Höfteballooning @ Hengevelde
aug 14 hele dag

6e Editie Höfteballooning 2015 

vrijdag 14 augustus / reservedatum zaterdag 15 augustus

Höfteballooning is een jaarlijks terugkerend evenement in Hengevelde,

 Hof van TWENTE. Ballonspektakel, uniek voor de regio!

U kunt niet alleen genieten van de vele heteluchtballonnen die tijdens de Höfteballooning opstijgen, maar eveneens van verschillende luchtvaartdisciplines. Kortom een spectaculair evenement dat u gezien móet hebben!

Meevaren ?

Wilt u meevaren met familie, medewerkers en/of zakelijke relaties? U stapt dan bij de een van de vele professionele ballonvaarders in de mand. Geniet van de prachtige vergezichten en … ontdek uw eigen woning in Hengevelde of omgeving, vanuit de lucht. De prachtige panorama’s en de absolute rust die u in het luchruim ervaart zijn echt indrukwekkend.
Ballonvaart p/p: € 135,00. Dit bedrag is inclusief:

  • Verzekering.
  • Transfer terug naar de opstijgplaats.
  • Champagnedoop na afloop.
  • Luchtcertificaat ter herinnering aan de ballonvaart.
  • Uitnodiging voor de uitreiking van de certificaten waarbij u – op onze kosten – geniet van een hapje en een drankje en live muziek bij de Gebrande Waateren in Hengevelde.

 

sep
2
wo
Ballonspektakel @ Zwolle
sep 2 – sep 4 hele dag

Ballonspektakel 2015 van 2 t/m 4 september!

We genieten nog na van de beelden van het Ballonspektakel 2014, maar inmiddels is de datum voor de editie van 2015 vastgelegd: Het Ballonspektakel Zwolle 2015 vindt plaats van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 september 2015. Hoe het programma er definitief uit gaat zien zal begin 2015 bekend worden gemaakt, maar noteer de data maar vast in je agenda!